Spieropbouw

Spieropbouw is een uitdaging voor elke sportieveling. Tijd vinden om actief je spieren te verstevigen en zo je prestaties te verbeteren, is niet altijd eenvoudig. Go for Fit biedt de ideale aanvulling voor atleten en recreanten: EMS-training. Deze training, in combinatie met cardiotraining, zorgt een toename in kracht en snelheid omdat het de dieper gelegen spieren activeert.

Elektro musculaire stimulatie

Al gehoord van EMS of Elektro Musculaire Stimulatie (elektronische spierstimulatie)? Dankzij deze technologie wordt het shapen van jouw ideaal lichaam gemakkelijker dan ooit. Maar een EMS-training is zeker geen quick fix. Ja, na amper 2x 20 minuten per week in een E-Fit bodypak zie je al snel resultaat. Maar een EMS-training is veel intensiever dan een gewone fitness work-out. Het is tot 18x krachtiger omdat je in slechts 20 minuten 90% van je spieren traint, dit is 60% meer dan tijdens een fitness work-out van 90 minuten.

Je traint alle spiergroepen van armen, benen, billen, buik en rug op hetzelfde moment. Dit stimuleert een gerichte spieropbouw, een betere doorbloeding en kunnen spierkrampen vermeden worden.

Persoonlijk aanpak

Samen met je personal trainer bekijk je welk EMS-programma voor jou geschikt is. Wanneer je op de juiste manier traint, zal je zeer snel zichtbaar resultaat boeken.

Je personal trainer bij Go for Fit zorgt daarom voor aangepaste oefeningen en intensiteit waardoor een training een echte uitdaging wordt. Of je nu een beginnende sporter bent of een echte atleet, Go for Fit zorgt voor een haalbaar en resultaatgericht programma.

Met een EMS-programma heb je, in slechts 2×20 minuten per week, een sterker, fitter, slanker en gezonder lichaam. Je krijgt veel meer energie, je slaapt beter en je zelfvertrouwen krijgt een boost dankzij de feelgood endorfines die vrijkomen