Blessure-preventie

Blessurepreventie is voor iedereen van groot belang. Een blessure is vaak verschillend: het gaat van nekklachten of rugpijn tot sportblessures. Maar het gevolg is hetzelfde: je beweegt minder waardoor je spiervolume en kracht verliest. Blessures kan je voorkomen met EMS-training. EMS biedt een optimale ondersteuning wat betreft het herstel en de opbouw van spieren. Je personal trainer zorgt voor een aangepast persoonlijk programma. Zo werken we niet alleen aan blessurepreventie, maar helpen wij je ook opnieuw sporten na een blessure.

Blessurepreventie van zwakkere spiergroepen

Zwakkere spiergroepen

Zit je vaak meer dan 6 uur per dag op een stoel? Beweeg je niet voldoende? Dan heb je wel al eens last gehad van onaangename kwalen als lage rugpijn, nekpijn of zware benen. Je kan deze specifieke probleemgebieden aanpakken en zwakkere spiergroepen sterker maken dankzij EMS. Tijdens deze doelgerichte work-out wordt rekening gehouden met jouw huidige conditie en eventuele gezondheidsproblemen.

Bij Go For Fit streven we naar een evenwichtige training van verschillende spiergroepen. Daardoor verhelpen wij problemen aan je buik- en rugspieren. Een goede basis is de enige manier om veilig te kunnen sporten en je doelen te bereiken.

Correcte lichaamshouding

Heb je vaak rugklachten, nekproblemen ten gevolge van te weinig beweging? Het kan verleden tijd zijn dankzij EMS-training. Tijdens een E-Fit cardio- en spiertraining worden de dieper gelegen spieren geactiveerd. Je leert ook hoe je een correcte lichaamshouding aanneemt, want je personal coach leert je oefeningen aan die je gewrichten niet belasten.

Trainen bij Go For Fit is kiezen voor een uitgebalanceerd lichaam dat de uitdagingen van het alledaagse leven gemakkelijk aankan.

Een correcte lichaamshouding is belangrijk om blessurepreventie te voorkomen.
Tussentijdse evaluaties zijn belangrijk bij blessure preventie en blessure herstel

Tussentijdse evaluatie

We garanderen je een effectieve persoonlijke begeleiding. Daarom is het belangrijk dat we de resultaten regelmatig evalueren en je programma bijsturen.

Go For Fit gebruikt een doelgericht EMS-impulsprogramma waarmee we 10 grote spiergroepen op éénzelfde moment activeren. Voor iedere spiergroep bepalen we aparte instellingen zodat je optimale resultaten kan behalen. De zones zijn:

  Buik & borst
  Armen: biceps & triceps
  Dijen: quadriceps & hamstrings
  Lage onderrug en brede rugspieren
  Billen
  Kuiten

Resultaten

EMS werkt rechtstreeks op de spieren waardoor je gewrichten volledig ontlast worden. Daarnaast zorgt EMS voor een figuurcorrigerende training op maat en een huidbehandeling op alle vetrijke zones.

Je hebt al een zichtbaar resultaat na 4 à 6 weken door hogere calorieverbranding:

  spierversteviging en lager vetpercentage
  strakkere dijen en huid (bye bye cellulitis)
  lichte benen door een betere doorbloeding
  sneller metabolisme

Maar ook… VEEL MEER ENERGIE!

EMS werk rechtstreeks op de spieren waardoor je gewrichten mindere belast worden en blessures worden voorkomen.